Izvor: Kurir
28.01.2024 u 16:33
0

O OVOM POTEZU MEDVEDEVA BRUJI CEO SVET: Rus digao Melburn na noge, ovo niko nije očekivao!

Ruski teniser Danil Medvedev izneo je svoje prve utiske nakon bolnog poraza u finalu Australijan opena.

Janik Siner stigao je do prve Grend slem titule u karijeri, pošto je u finalu Australijan opena posle nestvarnog preokreta savladao Rusa Danila Medvedeva sa 3:2 u setovima.

Rus je dostojanstveno podneo poraz. Nakon bolnog neuspeha čestitao je rivalu na velikom uspehu, zahvalio se svom timu i navijačima na podršci i iskoristio priliku da se malo i našali na svoj račun.

Daniil Medvedev of Russia plays a backhand return to Jannik Sinner of Italy during the men’s singles final at the Australian Open tennis championships at Melbourne Park, in Melbourne, Australia, Sunday, Jan. 28, 2024. (AP Photo/Asanka Brendon Ratnayake)

 

-Želim da čestitam Janiku, bio je neverovatan, zaslužio je ovu pobedu. Imaćemo još dosta turnira, dosta borbi. Želim da zahvalim mom timu, hvala vam puno na podršci- počeo je Medvedev.

REPREZENTACIJA SRBIJE U EPICENTRU SKANDALA: Hitno se oglasio prvi čovek UEFE!

Drugi put u karijeri Danil je doživeo poraz u finalu AO nakon prednosti od 2:0 u setovima, pa se našalio na svoj račun i nasmejao publiku na „Rod Lejver areni“.

-Večeras nisam imao sreće da uzmem trofej, ali zbog svih vas ću se truditi da u budućnosti to ostvarim. Izgubiti u finalu jeste teško, ali ovo su finala koja sam gubio i ranije na sličan način- rekao je uz osmeh Medvedev.

-Ponosan sam na sebe, potrudiću se da sledeći put bude bolje- zaključio je Rus.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter