Izvor: BSC HAPPY/INFORMER
18.01.2024 u 22:06
0

„OD SRCA HVALA ZVEZDI“: Ivanović emotivan posle spektakularnog dočeka u Areni! (VIDEO)

Drugi put ove sezone Duško Ivanović bio je poguban po Crvenu zvezdu, večeras – u „Areni“. Baskonija je sa 91:90 savladala srpskog šampiona i tako značajno umanjila šanse četi Janisa Sferopulosa da se nađe u plej-ofu Evrolige.

Početak utakmice bio je izuzetno emotivan budući da su navijači Crvene zvezde na pravi način dočekali bivšeg trenera Duška Ivanovića. Iskusni strateg je od bivšeg kluba dobio i poklon zbog čega je bio izuzetno zadovoljan.

Od srca hvala Crvenoj zvezdi i navijačima kako su me dočekali… Bio sam ovde samo godinu dana, to je ništa, ali sam upoznao porodicu ovde. Uvek mi je drago da vidim navijače, pozitivno su me iznenadili i na tome im, još jednom, hvala – rekao je Duško Ivanović.

CRVENA ZVEZDA – BASKONIJA: Zvezda poržena posle drame!

Interesovalo je novinare da li mu je žao što se nije duže zadržao na klupi Crvene zvezde.

– Trenerski posao je fascinantan, ali u isto vreme surov. Ne zavisimo od kvaliteta našeg rada već od rezultata i poverenja uprave. Žao mi je, bio sam jako zadovoljan u Zvezdi, ali dobro. Drago mi je da Zvezda igra jako dobro, kad se vrate Teodosić i Nedović biće još bolji. Ja sam zadovoljan i u Vitoriji, dakle obe strane su zadovoljne – jasan je bio bivši trener crveno-belih.

Crveno-beli su u prvom poluvremenu dominirali, ali je Baskonija uzvratila istom merom u nastavku i u trećoj četvrtini rešila pitanje pobednika.

– Tvrda utakmica, Zvezda je bila sjajna u prvom poluvremenu, kao i na prethodnih nekoliko utakmica. Nismo igrali dobru odbranu, u drugom je bilo bolje, a imali smo i raspoloženog Markusa Hauarda. Falio nam je intenzitet i pritisak na loptu, nismo igrali kako umemo. Nekada nije bitno da budeš dobar već da igraš svoju igru. To sam im rekao na poluvremenu… Imali smo samo jednog beka, Miler-Mekintajer je morao da igra mnogo minuta i izgubio agresivnost. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Baskonia (@baskonia1959)

Sjajnu utakmicu odigrao je Markus Hauard koji je meč završio sa 32 poena, a Ivanović je objasnio zašto ga je u prvom poluvremenu držao na klupi.

– Utakmica traje 40 minuta, dobro je počeo, ali je napravio dva faula, nije bilo razloga da igra. On je igrač koji za malo minuta može da napravi veliku razliku – objasnio je Ivanović, a potom dodao šta očekuje u nastavku sezone.

– Svako svakoga može da pobedi, prva utakmica je najvažnija. Sumnjam da neki trener može da napravi plan, vrlo je izjednačena sezona u Evroligi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter