Izvor: Kurir
03.02.2024 u 15:14
0

ODSUSTVO ĐOKOVIĆA KOBNO PO REPREZENTACIJU: Neuspeh i u dublu, Troicki gubi nadu

Posle poraza Miomira Kecmanovića i Dušana Lajovića u singl mečevima, Dejvis kup reprezentacija Srbije doživela je neuspeh i u dublu protiv Slovačke.

Par Kecmanović / Ćaćić poražen je od kombinacije Klajn / Zelenaj sa 2:0 u setovima (7:6, 6:3) i na taj način Srbija se nije kvalifikovala za svetsku grupu ove sezone.

DAVIS CUP PHOTO

I ovaj meč odigran je u Kraljevu u veoma lepoj atmosferi, ali je publika ostala uskraćena za slavlje jer su Kecmanović i Ćaćić bili nemoćni protiv dubla iz Slovačke.

SMEH DO SUZA: Rade Bogdanović urnebesnim izjavama zatresao fudbalski svet!

Jedno je sigurno, ovaj rezultat protiv selekcije u kojoj je najbolje rangirani teniser 122. na svetu može se smatrati kao bruka i jasno je da je izostanak Novaka Đokovića problem koji naš tim ne može da reši i sa kojim ne može da se izbori.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter