Izvor: informer
27.07.2021 u 09:14
0

SAMO JAKO! PRVA POBEDA DELFINA NA OI!

Vaterpolo reprezentacija Srbije pregazila je u drugom kolu grupne faze na Olimpijskim igrama ekipu Kazahstana rezultatom 19:5 – 4:2, 3:1, 6:2, 6:0

Vaterpolisti Srbije su se brzo oporavili od poraza na startu od Španije (13:12). Nisu imali luksuz dugo da tuguju i žale za poraz na startu, dobili su šansu za popravni i odmah je iskoristili.

VAŽNO:

POSLAT POZIV IZ TUŽILAŠTVA! Saslušanje odgovornih za urušavanje zgrade na Vračaru 26. avgusta!

PREDSEDNIK VUČIĆ DANAS SA SPORTISTIMA SA KOSOVA!

VREMENSKA PROGNOZA ZA UTORAK: Paklene vrućine, ali ponesite kišobran!

NOĆ ZA NAMA: Hitna pomoć intervenisala 23 puta

Bes su iskalili na nejakom Kazahstanu. Na dva minuta pre kraja prve četvrtine vaterpolisti Srbije imali su vođstvo od 2:1, a Lazić i Stefan Mitrović su zatresli mrežu ribala. 

Nakon prve četvrtine vodili su delfini 4:2 protiv Kazahstana. Nastavili su da lome rivala i čuvaju prednost, pa su dva i po minuta pre kraja druge četvrtine vodili 5:3.

Pogodak Dušana Mandića doneo je Delfinima šest golova razlike – 10:4. Posle treće četvrtine vaterpolisti su imali ubedljivih 13:5 protiv Kazahstana i bili korak su od pobede. Bilo je jasno već tada ko će biti pobednik ovog meča.

Srbija će posle meča sa Kazahstanom u grupi imati i okršaje protiv Hrvatske, Crne Gore i Australije, a četiri najbolja tima obezbediće plasman u četvrtfinale. Čuvali su prednost i na kraju upisali rutinsku pobedu 19:5. Duško Pijetlović sa četiri gola iz četiri šuta bio je najefikasniji igrač utakmice.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter