Izvor: Alo.rs
10.09.2020 u 07:59
0

BUDIMPEŠTA SLAVI: ODRŽAN POLUMARATON bez stranaca

Ove godine je učestvovalo 5.600 trkača, a u glavnoj trci je pobedio Mađar Gašpar Čere

Iako se Mađarska u prethodnih nekoliko dana suočava sa velikim brojem obolelih od koronavirusa, na ulicama Budimpešte je proteklog vikenda održana tradicionalna polumaratonska trka.

Zbog opsežnih zdravstvenih mera i odluke da stranci ne mogu da uđu u Mađarsku, ove godine je učestvovalo 5.600 polumaratonaca. Učesnicima je iz predostrožnosti merena telesna temperatura, a organizator je sa starta puštao takmičare iz nekoliko grupa od po nekoliko stotina učesnika kako bi se izbegla gužva.

PROČITAJTE JOŠ

PRODATA BEOGRAĐANKA: Evo šta će biti sa njom!

Beer fest Bar na Adi Ciganliji od 11. do 13. septembra

AUSTRALIJSKI BIVŠI TENISER OTKRIO PRE US OPENA ŠTA ĆE SE DESITI NOVAKU: Spremaju mu sudbinu Monike Seleš?!

JEZA! Protiv poznatog glumca PODNETA TUŽBA ZBOG SEKSUALNOG NAPADA, fanovi začuđeni!

Osim osvežavajućih napitaka, atletičari su na usputnim punktova mogli da i tokom trke dezinfikuju ruke. Svi učesnici u organizaciji bili su obavezni da nose zaštitne maske, a svi oni koji su bili onemogućeni da uđu u Mađarsku mogli su da svoj ostvareni rezultat s bilo koje lokacije u svetu pošalju organizatoru i dobiju medalju kao i oni koji su tog dana trčali u Budimpešti. U glavnoj trci pobedio je Mađar Gašpar Čere, koji je trku istrčao za jedan sat i šest minuta

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter