Izvor: Tanjug
24.06.2020 u 17:25
0

Evropsko prvenstvo za juniore biće održano u Beogradu u septembru

Bord Evropske veslačke konfederacije i Organizacioni komitet Evropskog prvenstva za juniore 2020. u Beogradu, potvrdili su danas da će ovo takmičenje biti održano 26. i 27. septembra u glavnom gradu Srbije.

Zbog pandemije koronavirusa EP za juniore u Beogradu nije moglo da bude održano kako je prvobitno planirano 30. i 31. maja.

PROČITAJTE JOŠ

TURISTIČKE AGENCIJE PRELOMILE: ČARTERI SA SRPSKIM TURISTIMA IPAK KREĆU 1. JULA

FOTOGRAFIJA KOJOM SE SRBIJA PONOSI Ovako je Vučić pozdravio srpske gardiste na paradi u Moskvi (VIDEO)

HVALA PRIJATELJU! Putin ispred Kremlja ispratio Vučića (FOTO)

SPEKTAKL! Pogledajte najbolje trenutke parade u Moskvi (VIDEO, GALERIJA)

Uz pomoć Svetske veslačke federacije (FISA), a posle obavljenih konsultacija sa članicama Evropske veslačke konfederacije, kao i nadležnim institucijama – državnim i zdravstvenim, odlučeno je da se prvenstvo Starog kontinenta odloži za 26. i 27. septembar.

Veslački savez Srbije i Evropska veslačka konfederacija (EVK) svakodnevno su pratile razvoj situacije u vezi sa pomenutom pandemijom, pa su uz pomoć Vlade Srbije, kao i čelnika grada Beograda, napravili plan da se organizuje EP u skladu sa Smernicama za sprečavanje infekcije, zasnovanim na preporukama Svetske zdravstvene organizacije i Komisije za sportsku medicinu FISA.

SAZNAJTE I OVO

TAČI OPTUŽEN ZA RATNE ZLOČINE

DETALJI OPTUŽNICE PROTIV TAČIJA I VESELIJA: ODGOVORNI ZA 100 UBISTAVA!

PRONAĐENO TELO U RECI STUDENICI: POPLAVA JE UBILA BAKU CMILJKU!

Maske smo NAUČILI da nosimo, ali jednu meru u JAVNOM PREVOZU niko NE POŠTUJE!

I ĐAVO GUBI SA NJOM: Ovaj znak horoskopa je oličenje ljudskosti!

Svaki učesnik šampionata Evrope biće obavezan da popuni Zdravstveni upitnik, a članice EVK su obavezne da potpišu saglasnost, kojom prihvataju odgovornost za svoje timove.

Organizacioni komitet EP biće u kontaktu sa članicama EVK za dalje instrukcije u vezi sa podnošenjem svih formulara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter