Izvor: BSC HAPPY
14.04.2023 u 11:21
0

JEZIVO! MAJKA NE VERUJE DA JOJ SE ĆERKA UBILA! Ovo je POSLEDNJA poruka preminule odbojkašice! VIDEO

Mlada odbojkašica Julija Ituma izgubila je život u Istanbulu kada je pala kroz prozor hotelske sobe. Ubrzo nakon smrti pojavio se jeziv snimak nesrećne mlade sportiskinje, a sada i oproštajna poruka.

Odbojkašica Novare, Julija Ituma, boravila je u gotelu sa svojim timom koji je odigrao revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Edžačibasija za koji nastupa i reprezentativka Srbije Tijana Bošković.

Nakon što je svetlost dana ugledao snimak koji je nastao malo pre smrti, sada je obelodanjena i poslednja poruka tragično preminule sportiskinje.

Prvo su lokalni mediji javili samo da je osamnaestogodišnja odbojkašica pala sa prozora hotelske sobe (sa šestog sprata), a iako je policija odmah izašla u javnost da je reč o samoubistvu, istražni organi su rešili da se detaljnije posvete ovom slučaju.

Sada je poznato da je tokom večeri, posle poraza, Julija Ituma rekla drugaricama da se „ne oseća dobro“. Bila je u sobi 607 na šestom spratu sa cimerkom Lusijom Varelom Gomez, koja je policiji izjavila „Nas dve smo pričale do sat i po iza ponoći. Tada sam zaspala. Ujutru su mi rekli da je pala kroz prozor“.

Policija je utvrdila da je Ituma od 22.49 do 23.30 bila u hodniku hotela i pričala sa nekim telefonom, a onda ušla u sobu. Poslednja poruka koju je Julija Ituma poslala bila je u Whatsapp grupi kluba, i to usred noći. Tada je napisala samo: „Zbogom“.

Kako javljaju italijanski mediji, majka preminule odbojkašice, Elizabet, doputovala je u Tursku odmah nakon što je saznala šta se desilo i izjavila da ne veruje da je njena ćerka izvršila samoubistvo.

– Moja ćerka je bila tako jaka. Ne verujem da je želela da skoči kroz prozor – poručila je nesrećna žena.

Taj medij navodi da je Ituma zvala svoju majku oko deset sati uveče i rekla:

– Mama, izgubile smo. Ja sam osvojila dva poena, ali je tim bio užasan.

BRAVO! Mikec osvojio zlatnu medalju u Svetskom kupu

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter