Izvor:
02.09.2017 u 05:46
0

NEVIĐEN USPEH: Srpski džudista Majdov šampion sveta!

Malo je falilo da gledamo srpsko finale na SP, ali je Kukolj ostao i bez bronze.

Kakav finiš Svetskog prvenstva u džudou – Nemanja Majdov osvojio je zlatnu medalju, dok je Aleksandar Kukolj, nažalost, poražen u borbi za bronzu.

Majdov je u finalu bio bolji od Slovenca Mihaela Zganka koji je u polufinalu izbacio upravo Kukolja. Presudan momenat dogodio se tokom zlatnog poena kada je Slovenac dobio drugi žuti karton.

Majdov i Kukolj imali su, takođe, priliku da prvi put u istoriji donesu srpsko finale u džudou, ali je samo Nemanja potom prošao dalje.

On je bio bolji od Kristijana Tota, dok je Kukolj, s druge strane, poražen od Zganka kog je svaki put u prethodnih pet navrata pobeđivao.

Srbin je zatim poražen i u borbi za treće mesto od takmičara iz Gruzije Ušangija Maginarija koji je slavio rezultatom 2:0.

Podsetimo, Kukolj i Majdov su se takmičili u kategoriji do 90 kilograma.

Telegraf
Foto: Twitter/trebevicnet

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter