Izvor:
17.09.2018 u 15:25
0

ON JE NOLE I SVI GA VOLE: Pogledajte najdirljiviji trenutak Đokovićeve posete FK Crvena zvezda! (VIDEO)

Odlučio je Novak Đoković da izdvoji malo slobodnog vremena koje ima posle titule na Ju-Es openu kako bi došao u Beograd i pružio podršku Crvenoj zvezdi, klubu za koji navija.

Bio je specijalni gost crveno-belih na utakmici protiv Radnika (6:0). Na zvaničnom kanalu kluba se pojavio snimak svega, od dolaska, ulaska u svlačionicu, razgovora, a tu se vidi i najdirljiviji momenat.

Naime, pre samog izlaska igrača na teren je Novak došao do tunela, a dečaci koji treba sa fudbalerima da odu do centra su ga videli i odmah potrčali uz glasno “Nole, Nole, Nole!”.

Đoković je stao malo sa njima, pitao ih kako su i rekao im “Divni ste”, pre nego što su dobili znak da moraju da se vrate kod fudbalera kako bi otišli na teren.

Potom je Novak ostao sa navijačima i svima koji su se tu našli da podeli autograme i da se fotografiše.

Spomenutu scenu možete pogledati na snimku od 6:30.

novosti.rs
Foto:
You Tube Zvezda kids/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter