Izvor: Sportklub.rs
12.05.2023 u 15:12
0

ZAKLJUČAN I NAPADNU bivši selektor rukometašica Srbije

Veliki skandal potresao je srpski rukomet.

Saša Bošković, bivši selektor rukometašica Srbije, isključen je sa meča, a onda zaključan u hodniku i napadnut u Inđiji.

Drugi meč polufinalne serije između Železničara iz Inđije i Bekamenta iz Aranđelovca doneo je veliku pobedu domaćina i nastavak serije.

Bošković je isključen u finišu meča, a onda je najpre zaključan u hodniku, a onda ga je napalo, još uvek, nepoznato lice. On nije krio da je morao da se brani. U jednom trenutku je reagovala i policija koja je uzela izjave aktera.

„Dobio sam crveni i izašao napolje. Ceco, bio sam zaključan u hodniku. Sa gospodinom nekim koji me je napao, ja ne znam ko je. On je mene udario. Branio sam se. Ne znam šta će ti ljudi tamo. Šta će tu policija? Bio sam zaključan u hodniku! Koji ljudi? Ovaj jedan što je došao ima majicu kluba, ja ne znam ko je, ali ima majicu. Ovaj drugi je došao u civilu“, rekao je Bošković.

U jednom trenutku se čulo i kako Ljubica Ivković, jedna od rukometašica, govori: Nemam šta da kažem osim da se vidimo u nedelju u Aranđelovcu.

NEMANJA ILIĆ SA STAVOM: Na Evorpsko prvenstvo idemo sa željom da pobedimo!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter