Izvor: BSCHAPPY
12.03.2024 u 05:58
0

OVO SU RAZLOZI NOVAKOVOG ŠOKANTNOG PORAZA: Prve reči Đokovića posle senzacije, otkrio sve uzroke

Novak Đoković poražen je u trećem kolu Indijan Velsa od Luke Nardija sa 2:1 (6:4, 3:6, 6:3), a nakon poraza konstatovao je da je igrao veoma loše.

Srbin je poražen u tri seta od „laki luzera“, što mu se nikad nije desilo u karijeri.„Čestitam mu što je posebno u trećem setu igrao sjajan, sjajan tenis. Gledao sam ga kako igra. Nisam znao mnogo o njemu, ali sam ga gledao kako igra, i znao sam da ima odličan tenis sa osnovne linije, posebno forhend. Dobro se kreće. Veoma je talentovan“, poručio je Đoković i nastavio:

„Ušao je kao „laki luzer“ u glavni žreb, nije imao šta da izgubi, tako da je igrao odlično. Zasluženo je pobedio. Više sam bio iznenađen svojim nivoom. Moj nivo je bio jako, jako loš. To je to. Ove dve stvari se spajaju. Imao je sjajan dan, ja stvarno loš dan“, rekao je Đoković.

KAKAV ŠOK U PUSTINJI: Neprepoznatljivi Đoković ispao sa Indijan Velsa, izgubio od „laki luzera“

Pričao je i dodatno o svojoj lošoj igri.

„Pomogao sam mu da igra dobro, a sebi nisam ništa pomogao. Napravio sam neke zaista strašne neiznuđene greške. Igrao prilično defanzivni tenis, i, znate, nije bilo puno dubokih lopti i to je to. On je iskoristio vreme koje je imao. Igrao je slobodnije i agresivnije od mene, i dovoljno je to bilo za taj brejk na 3-2 u trećem setu. Danas je bilo malo vetrovito, potpuno suprotno od uslova koje žsam imao na treninzima ovih dana i na prvom meču, ali ipak, to nije izgovor. Trebao sam mnogo bolje“, nastavio je Novak.

Nije navikao srpski teniser da gubi.

„Da, ove godine bez titula. To nije nešto na šta sam navikao. Počinjao sam sezonu veći deo svoje karijere pobedom na grend slemu ili, znate, pobedom u Dubaiju, ili bilo kojim turnirom. Dobro je. Znate, to je deo sporta. Samo to morate prihvatiti. Neke pobedite, neke izgubite. Nadam se da ću još osvojiti titula i nastaviti dalje. Pretpostavljam da će svaki trofej koji osvojim biti sjajan.

Novinari su ga pitali kakav mu je plan za Floridu i da li će igrati u Majamiju.

„Da, zasad (hoću), Majami je tu, hajde da vidimo. Pre deset minuta sam bio na terenu, glava mi je i dalje malo vruća. Moram da uzmem dan-dva, pa onda da vidim šta želim sledeće da uradim“, rekao je Đoković.

Novak je petostruki šampion u Majamiju, a taj turnir igra se od 20. do 31. marta.

To znači da bi Novak morao da ostane u SAD i da tamo trenira narednih desetak dana, videćemo kakvu će odluku na kraju doneti prvi teniser sveta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter