Izvor: HAPPBSC
15.04.2024 u 16:41
0

PARTIZAN U OGROMNOM PROBLEMU PRED DERBI: Duljaj ostao bez pomoćnika pred večiti derbi

Delovalo je da se Partizan tokom jesenjeg dela sezone oporavio od raznih turbulencija i da je u stanju da bude ozbiljan kandidat za titulu šampiona Srbije.

Fudbalski klub Partizan ostao je bez jednog od pomoćnih trenera pošto je Italijan Valerio Zudas iznenada napustio stručni štab crno-belih pred večiti derbi na stadionu „Rajko Mitić“ koji je za pet dana

Nije poznato zbog čega je Igor Duljaj ostao bez jednog od pomoćnika.

Zudas je tokom leta stigo u Humsku i bio je zadužen pre svega za odbranu. Imali su crno-beli ove sezone problema sa odbranom. Primili su 35 golova na 30 utakmica. Međutim, ne zna se da li je baš to razlog što je trener otišao.

Ni sam Duljaj neće moći da vodi ekipu u predstojećem večitom derbiju, u plej-ofu Superlige Srbije. Razlog je suspenzija zbog četiri žuta kartona koja je dobio. Umesto njega, Partizan će sa klupe predvoditi Albert Nađ.

Njega će zameniti pomoćnik Albert Nađ, čovek koji je veliki broj puta imao sudare sa najvećim rivalom u igrčkoj karijeri.

Čak 28 večitih derbija igrao je Nađ, ali će sada debitovati kao glavni trener.

Duljaj je opomenu zaradio zbog rasprave sa sudijama tokom prvog poluvremena, posle duela i udarca koji je zaradio njegov igrač Deni Kastiljo, a Igorov izostanak će biti veliki hendikep za tim.

Partizan je drugi na tabeli Superlige Srbije sa 70 bodova, sedam manje u odnosu na Crvenu zvezdu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter