Izvor: NOVA SPORT
10.02.2024 u 18:40
0

PODATAK ZA NEVERICU: Zvezda nikako ne može bez Teodosića u Evroligi

Košarkaši Crvene zvezde još više su se udaljili od plasmana u plej-in Evrolige nakon poraza od Žalgirisa (93:91) pred svojim navijačima. Tokom čitave sezone se Zvezda muči da pronađe formu i utisak je da nema puno raspoloženih igrača, o čemu govori i ovaj podatak.

On takođe i pokazuje značaj Miloša Teodosića za igru ekipe trenera Janisa Sferopulosa.

Zvezda je ove sezone zabeležila 10 pobeda u Evroligi i svaki put je u sastavu bio Teodoisić.

To znači da crveno-beli nisu uspeli da zabeleže nijednu pobedu u elitnom takmičenju bez svog najboljeg plejmejkera.

Crveno-beli su se nakon poraza od Žalgirisa spustili na 16. mesto u Evroligi i samo su Alba i Asvel lošiji. Sada je plasman u plej-in odnosno u prvih 10 teško dostižan cilj.

Zvezdu u narednom periodu očekuje meč protiv Zadra u Beogradu u ABA ligi (nedelja, 19 časova) a potom i Kup Radivoja Koraća gde će joj prvi protivnik biti FMP.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter