Izvor: Tanjug.rs
06.03.2023 u 16:28
0

Potpisan Memorandum o razumevanju između OKS i Olimpijskog komiteta Bahreina

Obe strane su se složile da će zaključivanje Memoranduma o razumevanju doprineti razvoju sporta i u Srbiji i u Bahreinu, kao i da će dosadašnja saradnja ove dve zemlje biti podignuta na još viši nivo

Memorandum o razumevanju između Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) i Olimpijskog komiteta Bahreina potpisan je danas prilikom zvanične posete predsednika OKS Božidara Maljkovića i generalnog sekretara Đorđa Višackog ovoj zemlji.

Saradnja u oblasti sporta između Srbije i Bahreina dodatno je potvrđena memorandumom potpisanim od strane ministra sporta Zorana Gajića i generalnog direktora Generalne uprave za sport Kraljevine Bahrein dr Abdulrahmana Sadika Askaroma.

Memorandum o razumevanju kojim se daje okvir za buduću saradnju ove dve zemlje u oblasti vrhunskog sporta potpisali su Višacki i generalni sekretar Olimpijskog komiteta Bahreina, Faris Mustafa Al-Kooheji.

„Obe strane su se složile da će zaključivanje Memoranduma o razumevanju doprineti razvoju sporta i u Srbiji i u Bahreinu, kao i da će dosadašnja saradnja ove dve zemlje biti podignuta na još viši nivo. Dogovoreno je da će jedan od načina unapređenja postojeće saradnje Srbije i Bahreina biti to da će sportisti i treneri Bahreina dolaziti u Srbiju na trenažne kampove u okviru kojih bi obe strane imale prilike za usavršavanje i razmenu znanja i iskustava“, istakao je Višacki. Predsednik OKS Maljković izjavio je da očekuje da saradnja, koja je već dugo uspešna, u budućnosti postati još bolja.

Sjajni Elzan Bibić osvojio bronzu na dvoranskom EP u Istanbulu na 3.000 metara!

„Sastanci koje smo ovde imali održani su sa željom i ciljem da zajedničkim naporima doprinesemo razvoju vrhunskog sporta u Srbiji i Bahreinu. Potpisivanje Memoranduma o razumevanju otvorilo je novo poglavlje saradnje Olimpijskog komiteta Srbije i Olimpijskog komiteta Bahreina. Uveren sam da će ta saradnja biti prijateljska i da ćemo obezbediti najbolje uslove za naše sportiste“, istakao je Maljković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter