Izvor: AGENCIJE
09.04.2024 u 11:22
0

PROBLEM VEĆ NA STARTU: Đoković još nije ni izašao na teren u Monte Karlu, već se suočava sa neprijatnom situacijom

Novak Đoković startuje na mastersu u Monte Karlu protiv Romana Safijulina

Srpski igrač je bio slobodan na startu takmičenja u Kneževini, dok je ruski predstavnik u prvom kolu eliminisao Žaimea Munara sa 7:5, 6:1.

Đoković i Safijulin, koji je trenutno 41. na ATP listi, sastali su se do sada samo u Tel Avivu 2022. i tada je Nole bio bolji – 6:1, 7:6 (3).

Drugi međusobni duel Srbina i Rusa treći je danas na Centralnom terenu u Monte Karlu i trebalo bi da počne oko 14:30 časova uz prenos na Sport Klubu 1.

Pre njih na teren će Aleks de Minor – Sten Vavrinka, odnosno Miomir Kecmanović i Mateo Beretinikoji je u nedelju osvojio titulu u Marakešu.

Đoković je osvojio 40 masters titula, u Kneževini najmanje – samo dve. Srpski teniser će u Monte Karlu pokušati da dođe do 100. trofeja u karijeri.

Ali, poteškoća koja se javila, to je da bi meč mogao da počne znatno kasnije, jer trenutno u Kneževini pada kiša.

Kiša koja neprestano pada tokom celog jutra u Monte Karlu, prema prvim prognozama, neće prestati pre 13 časova, što stavlja Novaka Đokovića pred neočekivani izazov i nepredviđenu situaciju. Gotovo je sigurno da će njegov meč biti odložen, te je trenutno neizvesno kada će se tačno odigrati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter