Izvor: Telegraf
11.04.2024 u 18:36
0

RADNIČKI U POLUFINALU KUPA SRBIJE POSLE POBEDE NAD NOVIM PAZAROM: Utakmica puna incidenata, izbila i tuča OPŠTI HAOS

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca plasirali su se u polufinale Kupa Srbije.

Kragujevčani su slavili nad Novim Pazarom sa 3:1 čime su postali poslednji polufinalisti nacionalnog kupa.

U meču koji je trajao ravno 100 minuta i koji je prekidan nekoliko puta zbog sukoba dve klupe, golovi odluke pali su u prvom poluvremenu.

Kilijan Bevis doneo vođstvo Radničkom u 31. minutu susreta, dok je četiri minuta kasnije iz penala pogodio Milutin Vidosavljević i duplirao vođstvo domaćih.

Novi Pazar je uspeo da uzvrati tek u 73. minutu preko Nikole Srećkovića, a tačku na ovaj buran meč stavio je Dilan Ortiz u 98. minutu.

U jednom momentu je došlo do koškanja na terenu, a potom i kod klupa, gde je došlo i do fizičkog okršaja igrača i članova stručnog štaba dve ekipe.

Bilo je tu mnogo tenzije u završnici, jer je Radnički vodio sa 2:1, a Novi Pazar je pokušavao da izbori izjednačenje i penale, pa su tenzije bile povišene.

Sudija Dejan Trifković morao je da prekine meč nakratko, a zatim je podelio i nekoliko crvenih kartona, ne bi li smirio najratobornije na klupama dva tima.

Utakmicu na Stadionu Čika Dača pratilo je oko 9.000 gledalaca.

Mesto među četiri najbolja tima u Kupu Srbije prethodno su obezbedili branilac trofeja Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter