Izvor: Telegraf
11.04.2024 u 17:40
0

BODOVI I EVRI: Đoković MASNO zaradio pobedom u Monte Karlu

I pored malo poteškoća tokom prvog seta, Novak Đoković se plasirao u četvrtfinale Mastersa u Monte Karlu pobedom nad Lorencom Musetijem rezultatom 2-0, p osetovima 7:5, 6:3.

Imao je Italijan brejk prednosti u prvom setu, ali je onda Nole ubacio u šestu brzinu i do kraja okršaja rivalu nije dozvolio da dođe do daha. Srpski as je tako uspeo da se plasira korak dalje u odnosu na prošlu godinu, kada ga je upravo Museti zaustavio u osmini finala. Samim tim došao je i do dodatnih poena.

Brojka je veća u odnosu na ono što bi uzeo za isto kolo prethodne sezone nakon uvećanja od strane ATP-a, pa je tako zaradio dodatnih 110 poena, jer za četvrtfinale sleduje 200, a branio je 90.

Uz to, Đoković je zaradio 149.685 evra, što je daleko od zanemarljive sume.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter