Izvor: Kurir
11.04.2024 u 15:15
0

ĐOKOVIĆ DOBIO MUZETIJA U OSMINI FINALA MONTE KARLA: Italijan namučio Noleta, ali zna se ko je legenda

Novak Đoković u osmini finala turnira u Monte Karlu igra protiv Lorenca Muzetija (22), mladog Italijana koji ga je baš na ovom istom terenu pobedio prošle godine.

UŽIVO: Đoković – Muzeti 7:5, 3:1

DRUGI SET

3:1 – Novak se namučio u ovom gemu. Spasao je brejk loptu, a onda dobrim servisom osvojio gem.

2:1 – Uzmi servis gem Muzeti, ali i dalje je u minusu od jednog brejka. Dva slaba udarca koštala su Đokovića gubitka ovog gema…

2:0 – Brejk! Ovo je već „ozbiljna“ prednost za srpskog tenisera. Set i brejk viška. Lorencu je potpuno stao servis, ali u dobroj meri to je i zbog Novaka koji sjajno riternira…

1:0 – Italijan je poveo 30:0 na servis Đokovića, ali je od tada izgubio sve poene.

7:5 – Idemooo! Novak osvaja prvi set! Muzeti je duplom servis greškom izgubio prvi deo igre. Međutim, činjenica je da je Đoković zaigra fantastično u drugom delu prvog seta.

6:5 – Servis funkcioniše sve bolje. Posle uvodna dva-tri servis gema procenat prvog servisa mu je bio 36%, a sada je preko 65%

5:5 – Šteta… Delovalo je da Đoković može do prvog seta, posebno je jer Muzetiju opao procenat prvog servisa, Italijan se „provlači“, za sada.

7:5 – Idemooo! Novak osvaja prvi set!

6:5 – Servis funkcioniše sve bolje. Posle uvodna dva-tri servis gema procenat prvog servisa mu je bio 36%, a sada je preko 65%.

5:5 – Šteta… Delovalo je da Đoković može do prvog seta, posebno je jer Muzetiju opao procenat prvog servisa, Italijan se „provlači“, za sada.

5:4 – Dolazi Novak na gem od osvajanja prvog seta. Muzeti je pružio jak otpor u ovom gemu, ali posle 40:40, gubi oba poena i dolazi u tešku situaciju.

„Rat“ publike i Novaka. Zvižduci za srpskog tenisera posle njegove malo burnije reakcije na jednu odluku sudije… Đoković je pokazivao publici „da ih ne čuje“

4:4 – Brejk! U ovom servis gemu, Novak je posle 40:00 za Muzetija, stigao do 40:40, a zatim i brejka! Kakav povratak u meč! Nekoliko vrhunskih poena za svetskog broja jedan.

3:4 – Nije bilo lako ni u ovom gemu. Polako Novak počinje da pogađa i bekhendom…

2:4 – Sa nulom servis gem za mladog tenisera iz Italije. Njegova igra je na vrhunskom nivou u ovoj fazi meča.

2:3 – Provukao se Novak u ovom gemu. Imao je Muzeti brejk loptu, ali u tim momentima Đoković je bio odličan.

1:3 – Italijan odličan za sada. Novak je došao do 30:30 u ovom gemu, ali nije mogao ni do brejk lopte. Odličan drop šut Muzetija, rešio je gem.

1:2 – Ovo je već daleko bolje. Prvi gem za Novaka na današnjem meču. Potrebno je više strpljenja u Đokovićevoj igri, brzanje nije recept protiv nezgodnog Italijana.

0:2 – Nije dobro. Kao da najbolji teniser sveta nije očekivao da će Muzeti ovako jako ući u meč. Đoković je imao dosta grešaka u prva dva gema.

0:1 – Novak, nažalost, gubi odmah servis. Već posle prvog gema potpuno je jasno da nas čeka velika bitka. Izuzetno jak tempo za prvi gem u meču, Đokoviću servis nije doneo nikakvu prednost.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter