Izvor: Kurir.rs
16.07.2023 u 13:57
0

SRBIJO JE TRENUTNO NAJPONOSNIJA, OGROMAN USPEH ZA SRPSKI TENIS: Luna Vujović je šampionka Vimbldona!

Srpski tenis definitvno ne mora da brune za budućnost, pošto je danas Luna Vujović osvojila je šampionsku titulu Vimbldona u uzrastu do 14 godina!

Luna je danas bila bolja od Holi Smart protiv koje je slavila sa 6:3, 6:1 i pokazala da je pred njom jedna uspešna karijera!

Postajale su velike šanse da gledamo srpsko finale, međutim u polufinalu ispala Dušica Popovski koja je takođe deo naše budućnosti.

LUNA VUJOVIĆ ČUDO OD DETETA, DRŽAVA JE PONOSNA NA NJU: Srbija ima finalistkinju Vimbldona!

Da se radi o perspektivnoj generaciji srpskih teniserki govori podatak da je Srbija vicešampion Evrope u konkurenciji do 14 godina. Sastav koji čine upravo Luna i Dušica, uz Enu Ilić, nedavno je zauzela drugo mesto na šampionatu Starog kontinenta.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter