Izvor: Kurir
11.02.2024 u 12:45
0

SRPSKI PLIVAČI IDU NA OLIMPIJSKE IGRE: Stigle sjajne vesti iz Dohe

Srpski plivači idu na Olimpijske igre! Sjajna vest za naš sport, pošto je štafeta u sastavu Srpska štafeta u sastavu Velimir Stjepanović, Andrej Barna, Uroš Nikolić i Nikola Aćin izborila je vizu za Pariz zahvaljujući dobrom rezultatu na Svetskom prvenstvu u Dohi.

Oni su u štafeti 4×100 zabeležili vreme 3:14,42 i kao šetsti tim ušli su u finale. To je ujedno značilo i da je obezbeđen plasman na Igre u Parizu. Mesto u francuskoj prestonici obezbeđuju tri najbolje štafete sa prethodnog Svetskog prvenstva u Fukuoki, dok preostalih 13 stiže sa šampionata u Dohi.

Njih četvorica će po drugi put učestvovati na Igrama, pošto su bili deo i takmičenja u Tokiju. Što se Svetskog prvenstva tiče finale ih očekuje večeras oko 18.30 po našem vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter