Izvor: HAPPBSC
22.03.2024 u 21:12
0

ŠTA SE DEŠAVA SA NOVAKOM „Njegovi najbliži su zabrinuti, nikada nije bilo ovako“

Čuveni italijanski list "Gazeto delo Sport" tvrdi da se nešto baš loše dešava u pozadini Novaka Đokovića, u svetlu nešto slabijih rezultata ove sezone.

Novak je najbolji teniser svih vremena, pa se došlo do toga da kada tri meseca ne osvoji titulu svi odmah govore o ogromnom padu. U trenutku kada je igrao „samo“ polufinale Australijan opena ne prestaje da se priča o tome da se nešto baš loše dešava.

Tekst „Gazete“ bi trebalo uzeti sa rezervom jer je ovaj list nedavno promenio uredničku strukturu i postao mnogo, mnogo provokativniji nego ranije. Uostalom, isti ovaj list je nakon poraza Đokovića od Janika Sinera krunisao Italijana kao kralja. Do kraja Završnog turnira u Torinu ga je Đoković savladao i osvojio titulu.

Sve ovo je zaboravljeno, a sada se mediji utrkuju da Đokovića pošalju u penziju ili „bace pod kamion“.

Istina je da je Đoković u slabijoj formi, ali to ne znači da je njegovo vreme prošlo. Ipak, pročitajte tekst koji sadrži brojne greške na koje ćemo vam ukazati, mada je istina da Novak nije bio fokusiran na tenis.

„Možda su sada oni najbliži njemu zabrinuti zbog njegovog neuobičajenog manjka apetita ‘kanibala’ koji deluje prazno i traži motivaciju. Možda je to do odsustva arhi-rivala Nadala i Federera, možda zbog talasa mladih tenisera zbog kojih se oseća kao riba na suvom u 37. godini… Činjenice govore za sebe: Đoković ne pobeđuje više i sada je i njegovo prvo mesto na ATP listi“, pisao je italijanski list.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter