Izvor: Telegraf
26.07.2021 u 18:27
0

ON JE OSTVARIO SVOJ SAN: Slikao se sa Noletom!

Novak Đoković i dalje izaziva najviše pažnje u Olimpijskom selu. Svakodnevno dobija zahteve za desetine selfija ili fotografija i on svima izlazi u susret. A naročito našim zemljacima.

O tome svedoči i fotografija Srđana Vuksanovića, vaterpoliste Kazahstana inače našeg sportiste koji se sreo sa Novakom u selu.

VAŽNO:

LIDER U REGIONU:Izveštaj evropske komisije POTVRDIO! Srbija postigla značajan napredak u oblasti inovacija!

IZMENE U PRAVOSUĐU BIH! Gordana Tadić razrešena dužnosti glavnog tužioca!

SUDAR LASTINOG AUTOBUSA I AUTOMOBILA U SMEDEREVU: Tri osobe poginule u automobilu, dok je šest osoba iz autobusa zadobilo lakše povrede!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE: Očekuju nas visoke temperature od ponedeljka!

ČETVRTI DAN OLIMPIJSKIH IGRA! Glavni adut za medalju Milica Mandić u tekvondou!

– Neke stvari nemaju cenu. Neki ljudi nemaju cenu. Bez glupih komentara (čekaj da čujes cifru). Ovaj čovek je došao na Ol i boravi gde i svi mi, leži na krevetu od kartona i jede isto što i svi. (Poprilicno veliki broj sportista-zvezda nije u selu vec po hotelima)

– Okuplja se ispred zgrade sa sportistima i trudi se da svakom ko mu priđe izdvoji vreme i osmeh! Ja sam zahvalan što sam ovde i što imam ovakvu priliku i čast. Inače ovu majicu nosim svuda sa sobom već par godina od kada je imam, i evo na kraju se isplatilo cekati!

– Nole, hvala za tvoje vreme i hvala što si ovde. Veliki si sportista a jos veći čovek,hvala i Marku! – napisao je Vuksanović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter