Izvor: B92.net
26.08.2021 u 21:38
0

ALEKSANDAR ZVEREV pretenduje na teniski tron

Bivši broj dva svetskog tenisa, Aleks Koreča, uveren je da će Aleksander Zverev osvojiti mnogo grend slem titula.Nemac je nedavno trijumfovao na Mastersu u Sinsinatiju, pre toga je osvojio zlato na Olimpijskim igrama u Tokiju i u velikoj je formi.

VAŽNO:

GRADONAČELNIK RADOJIČIĆ U EMISIJI „POSLE RUČKA“: Beograd ima ogromne potencijale – radimo na ekologiji i BOLJEM ŽIVOTU ZA DECU!

MILAN KRKOBABIĆ U „TELEMASTERU“: Država će pomoći sve projekte u interesu poboljšanja života SVIH SLOJEVA stanovništva

PRELEVIĆ ISTAKAO: Prosečna plata u Beogradu 80.000 dinara!

RISTIĆ: Ne smemo dozvoliti promenu karaktera Jasenovca, što jeste bila namera autora teksta u Džeruzalem postu

Ako se ima u vidu da je prošle godine stigao do finala US Opena, jasno je zašto ga mnogi smatraju favoritom za trofej u Njujorku, zajedno sa Novakom Đokovićem i Danilom Mevedevim.Mislim da će Zverev i Medvedev biti najteži rivali Novaku Đokoviću, to je sigurno. Saša je sada ubeđen da može da osvaja velike titule. Pre toga mislim da je osećao da je veoma dobar igrač, ali da mu je nešto nedostajalo. Sada ima više iskustva, opušteniji je i smireniji. Bolje kontroliše emocije“, smatra Koreča.

Nemački teniser ima nekoliko oružja kojim je u stanju da povredi svakog protivnika.

„Zna da mu je servis veliko oružje, forhend mu je sada daleko bolji kada je pronašao ravnotežu između agresivnosti i defanzive, više nije tako pasivan. Spreman je da osvoji slem, prošle godine bio je veoma blizu, mislim da je sada još ubeđeniji da to može.Osvajanje zlata mu je dalo mnogo samopouzdanja, ali trijumf u Sinsinatiju je dokazao da je sada zreliji. Nisam siguran da li će pobediti u Njujorku, ali stvarno verujem da neće osvojiti samo jednu, već mnogo grend slem titula“, zaključio je Koreča.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter