Izvor: Kurir
28.03.2024 u 15:32
0

ČUVENI HRVATSKI TRENER GOVORIO O NOVAKU SA SUZAMA U OČIMA: „Primili smo ga kao da nam je sin“

U Domu omladine u Beogradu održana je konferencija za medije povodom filma "Nikola Pilić - Legenda" koji će svoju promociju imati na 71. Martovskom filmskom festivalu, a čuveni Hrvat i sam se pojavio i govorio je, između ostalog, i o Novaku Đokoviću.

– U to doba zaista nisam znao da li će biti najbolji teniser svih vremena, ali činjenica da smo njega prihvatili u mojoj Akademiji sa… Prihvatili smo ga kao da je naš sin – počeo je Nikola Pilić uz suze, pa u dahu nastavio:

– To su sve emocije koje dobijaju neki stari ljudi, koje pre toga nisam imao. Činjenica je da moja supruga i ja smo Novak primili stvarno kao specijalnu personu, znajući šta se događa i ovde u Srbiji. Izvinite što su emocije izvirile iz mene. Novak kao čovek i kao igrač je jedna specijalna persona i njegov personaliti i harizma… Ja sam bio uveren da će on biti internacionalni igrač, nisam znao da će biti broj jedan. Njegov kvalitet kao čovek i kao igrač je izuzetno veliki i to smo videli i moja supruga i ja.

Morao je i da se izvini zbog izliva emocija koje je pokazao.

– Izvinite što sam ja malo sa emocijama otišao malo dalje, ali ne smeta ništa. Novak je čovek koji daje zahvalnost jednom treneru, on je to uradio najviše od svih igrača – dodao je Pilić.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter