Izvor: kurir
09.01.2021 u 15:59
0

DRAMA ŠIROM SVETA ZBOG SRAMNOG NAPADA NA SRBINA: Reakcije zbog Novakovog tretmana

Svetski broj jedan će u Melburnu biti povlašćen na žrebu, ali i van terena, što je izazvalo burne reakcije. 

Organizatori prvog grend slema u sezoni odlučili su da troje najboljih u muškoj i ženskoj konkurenciji mogu da se smeste u Adelajd, umesto Melburn, pod nešto drugačijim uslovima.

To znači da će prvi teniser sveta Novak Đoković, sa Rafaelom Nadalom i Dominikom Timom, uz žene Ešli Barti, Simonu Halep i Naomi Osaku, imati drugačije uslove, što se nije svidelo mnogima, a pogotovo ne Žeremiju Šardiju.

Francuski teniser Žeremi Šardi smatra da će svi oni imati više vremana za pripremu.

„Najblaže rečeno čudna odluka. Došla je iz vedra neba. Pojedinci će moći da koriste teretanu u hotelu i moći da rade vežbe koje se ne računaju u petosatnu kvotu. Skoro da će moći normalno da funkcionišu“.

SVE O SPORTU

CRVENO-BELI TREĆI U EVROLIGI: Lovernj MVP kola, Micić na drugom mestu

MAGIČAN FA KUP: Runi ispao od šestoligaša, Everton se muči, otpao i Veljko Paunović

IBRAHIMOVIĆ SE VRAĆA NA TEREN: Zlatan u ekipi Milana za utakmicu sa Torinom

Direktor „Ozi opena“ Kreg Tili uverava da će uslovi biti isti za sve, ali Šardi nije ubeđen u to.

„Već imaju puno privilegija. Ako mogu više od nas, onda to neće biti ista priprema. To je čudno za sport u kome bismo trebalo da imamo svi iste uslove. Da sam i četvrti na svetu, bio bih izbezumljen. Znam da nije tačno ono što su rekli za Adelajd“.

Australijan open počinje 8. februara, a pre toga igraće se ATP kup od 1. februara.

Takođe, najavljena je jedna egzibicija na kojoj će učestvovati i Đoković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter