Izvor: Arenasport.com
25.07.2023 u 16:39
0

KLARA BUREL zaustavila Olgu Danilović na startu turnira u Lozani

Klara Burel pobedila je Olgu Danilović 2:0 (6:4, 6:4) na startu turnira u Lozani. U drugom kolu Francuskinja će igrati protiv Amerikanke Eme Navaro.

Olga Danilović, koja je nedavno osvojila turniru u Baštadu, i Klara Burel odigrali su buran prvi set, sa čak pet brejkova uz slavlje Francuskinje 6:4. Borila se Olga, uspela je na 2:5 da napravi brejk i stigne do 4:5, ali ne i da se u potpunosti vrati u set.

KAKO IZGLEDA NOLETOV DAN? Evo šta Đoković radi kad otvori oči, otkriveno i šta je Srbinova „činija moći“

Sa dva brejka startovao je drugi set. Prvo je Olga izgubila svoj servis, a onda je na isti način uzvratila. Imala je srpska teniserka brejk loptu u šestom gemu, ali se Francuskinja odbranila i onda je napravila brejk u devetom gemu, pa rešila set u svoju korist 6:4 i prošla dalje.

Olga Danilović je tako posle Palerma kada je predala meč zbog malaksalosti od nesnosne vrućine, završila i turnir u Lozani već u prvom kolu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter