Izvor:
18.04.2023 u 11:08
0

Kuršumlijska banja domaćin 22 ITF turnira: Piše se nova teniska istorija u Srbiji

Kuršumlijska banja će biti domaćin 22 ITF turnira iz profi serije, smeštenih u 13 nedelja tokom aprila,maja,juna I septembra meseca 2023. Sezonu profesionalnih teniskih turnira na terenima TK „T-Line“ u ovom kraju Srbije poznatom po raznovrsnim, veoma lekovitim toplim i mineralnim vodama, otvoriće profesionalni turnir.

Teniska istorija na sedam terena (šljaka) pisaće se svakodnevno tokom 2023. i značiće neke nove početke, kako za samog domaćina ovoih takmičenja, kako za srpski tenis, tako i sve aktere na terenu koji će upravo u ovom rajskom kutku Srbije bit bitke za prve I najznačajnije poene u karijerama mladih igrača koji su krenuli u svet “velikih” kada je u pitanju profesinalna teniska karijera.

Pod svodovima vazdušne banje koja obilije visokim kvalitetom vazduha oplemenjenim borovom i lipovom šumom,  prodefilovaće na stotine mladih snaga svetske profi teniske mape od kojih će veliki broj činiti sam svetski vrh u ovom sportu.

Premijera tenisa u Kuršumlijskoj banji zakazana je za 15. april i ovim takmičenjem jug Srbije koji važi za jedan od najčistijih delova Evrope jedinstvene  prirode i sadržaja dobiće svoje mesto na teniskoj mapi sveta. Teniskim kompleksom u okviru hotela “Planinka” zahvaljujući ITF turnirima 2023. prvim u istoriji u istoriji u ovom kraju prodefilovaće brojne buduće planetarne zvezde “belog sporta”, ali I već potvrđeni igrečikoji se zbog raznih okolnosti koje su sastavni deo karijere vraćaju sa pauze na stare staze uspeha. Od samog otvaranja tereni Tenskog kluba “T-Line” su uvek bili glavna stavka, urađeni su od najkvalitetnije šljake, po kriterijumu terena na kojima se održavaju turniri u svetu, poput Mastersa u Rimu, Monte Karlu.

Jedinstvenim pogledom i pristupom kreće se u organizaciju takmičenja koja će mladih svetskim teniserima i teniserkama biti odskočna daska za proboj na velikoj profi sceni i najznačajnji korak u karijeri, prvi korak na profi stazi koji je ujedno i najteži.

Duboko se radi na analizi i razvitku načina za rešavanje svih pitanja razvoja i usavršavanja sportiste po najvišim standardima kako bi se izgradilo samopouzdanje, istovremeno omogućavajući i osnažujući svakog sportistu da postigne više stepene mentalne i fizičke smirenosti. Vrednosti slobode sporta, odgovornosti, izvrsnosti i integriteta su centralne za misiju u sportskom planu i programu. To uliva strast i težnje igrača i od suštinskog je značaja za njihov pogled na širu sliku. Svetska infrastruktura, savremeni objekti, pravilna ishrana, sjajni i iskusni treneri, rigorozna obuka, su garancija mogućnosti da postanete najbolji.

OVO NIJE DOBRO, ĐOKOVIĆ SVE OZBILJNO ZABRINUO! Lakat nije u idealnom stanju, ali…

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter