Izvor: Happy BSC Portal/24sedam.rs
19.01.2024 u 14:11
0

NOLE OTKRIO DETALJE KOJE SVE ZANIMA: Evo kakav odnos ima sa Federerom

Srpski teniser otkrio šta se dešavalo između njega i Švajcarca tokom godina velikog rivalstva.

Novak Đoković je rutinski pobedio Tomasa Martina Ečeveriju sa 3:0 i plasirao se u osminu finala Australijan opena, ali je posle meča otkrio i neke detelje oko njegovog odnosa sa bivšim velikim rivalom Rodžerom Federerom.

– To je dobro pitanje, znam da se Federeru nije svidelo kako sam se ponašao u startu, ne znam za ostale. Nisam bio omiljen nekim top igračima, nisam se bojao da kažem da želim da budem najbolji na svetu, imao sam igru koja može to da potkrepi. Ali, uvek sam imao respekt, uvek pozdravim protivnika, ali respekt uvek mora da bude tu. Očigledno, na terenu toliko toga može da se desi u žaru bodre – istakao je Đoković.

Novak je ipak istakao da ga je to dodatno motivisalo, što najbolje pokazuje koliko je na vrhu svetskog tenisa.

NOVAK DOBIO PROTIVNIKA: Francuz i Amerikanac odigrali „maratonski“ meč (VIDEO)

– Prošlo je 20 godina otkad sam debitovao, teško je reći ko me voli više ili manje. Ali, ako neko negativno priča o meni, to mi je daje goriva. Pružim ruku da se izvinim ako nešto zgrešim, ali kritika bez pokrića… Idem u tom smeru koji sam odabrao. Ne možete da se svima sviđate, kako pričate, kako se ponašate, svi smo različiti.

Najbolji teniser sveta otkrio je koliko je zadovoljan pruženim partijama u dosadašnjem delu Australijan opena.

– Nisam još na maksimumu, ali sam bolji nego pre par dana. Igrački sam odigrao najbolji meč na turniru. Početak nije bio ni blizu onome što znam da prikažem, to je prouzrokovano zdravstvenim i fizičkim stanjem, ali kako dani prolazi, sve napreduje. To se odražava na pozitivan način na moju igru, igrao sam protiv igrača koji je u izuzetnoj formi. On neće da pokloni meč, dobro se kreće za svoju visinu. Dobro sam se spremio taktički, veći deo meča sam dominirao, našao sam dobar servis kada mi je bilo potrebno. To je sve ohrabrujuće pred nastavak turnira – zaključio je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter