Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
25.12.2023 u 22:37
0

NOLE POSLAO MOĆNU PORUKU: „Želim mirniji svet, svet sa više razumevanja, ljubavi i saosećanja“

Novak je poželeo svima sve najbolje u 2024. godini, a poseban osvrt je bio na mir u svetu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković objavio je na svom profilu na Tviteru video pored novogodišnje jelke, gde je čestitao svima Božić koji slave po gregorijanskom kalendaru na današnji dan.

Takođe, Nole je iskoristio priliku da pošalje i svima čestitku za Novu godinu i poželeo im je da im se ostvare sve želje i puno zdravlja, a takođe je poslao i mnogo jaku poruku za mir u svetu, uz mnogo više razumevanja.

NOVI NOLETOV REKORD: Đoković završava godinu na najbolji način

– Srećan Božić svima koji danas slave. Želim Vam, takođe, i Srećnu novu godinu, koja dolazi za nekoliko dana! Nadam se da će svi snovi da Vam se ostvare! Ja lično, želim mirniji svet, svet sa više razumevanja, ljubavi i saosećanja! Nadam se da ćemo imati divne teniske momente širom sveta. Idemo u novu 2024. godinu! Sve najbolje – rekao je Novak.

Podsetimo, Novak će uskoro započeti i zvanično sezonu, a to će biti na Junajted kupu u Australiji, gde će imati zagrevanje pred Australijan open.

Takođe, Novak će za nekoliko dana, već u sredu igrati egzibicioni meč protiv Karlosa Alkaraza u Saudijskoj Arabiji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter