Izvor: Happy BSC portal/Kurir.rs
12.12.2023 u 14:50
0

NOLETOVA DOBITNA FORMULA: Igrači ga masovno kopiraju

Zbog čega su godine samo broj za Novaka Đokovića?

Kako bi to utvrdili ostali teniseri su počeli da ga kopiraju.

Svetski poznati teniseri ugledaju se samo na jednog – Đokovića. Jasno im je da moraju da primenjuju tehnike koje on svakodnevno koristi da bi stigao do uspeha, a zbog toga su se spremili na brojna odricanja.

Đoković je napravio revoluciju, a sada nju pokušavaju da isprate i ostali teniseri. Svesno pokušavaju da budu mršaviji nego ranije kako bi dobili na eksplozivnosti i imali manju potrošnju. Naravno do granice dok jačina udarca ne trpi.

O tome je govorio i Bred Stajn, poznati američki trener.

– Ako pogledate najbolje momke u tenis u ovom trenutku, od Novaka i Danila Medvedeva, Sinera, Karlos je malo drugačiji, ali je tu negde… Svi su prilično mršavi. Kada se pogleda visina, igrači su viši, ali čini mi se da su igrači sada mršaviji nego što su bili – rekao je Stajn u ATP podkastu.

ALKARAS I OVAKO ZARAĐUJE: Milioner, a „dere“ ljude za časove (FOTO)

Zatim je pojasnio šta je razlog.

– Mislim da je Novak doveo do toga. Igrači su videli šta je uradio sa svojom ishranom i kako se to odrazilo na njegovo kretanje na terenu – sve više igrača to primenjuje – rekao je Stajn.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter