Izvor: Informer.rs
16.05.2023 u 17:22
0

NOVAK ĐOKOVIĆ VRAĆA TENISKI CENTAR BEOGRADU! I klub prestaje sa radom!

Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu i klub će prestati sa radom.

Svi na Dorćolu su manje-više već obavešteni o toj nameri, njihov radni odnos će prestati do tog datuma, a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Ne treba ni objašnjavati koliko je šokantno zazvučala ova vest, pre svega jer Centar postoji oko 15 godina, na njemu je odigrano sedam ATP turnira i jedan VTA, kao i bezbroj manjih takmičenja. On je i glavna baza Novakovih priprema i treninga, ali i brojnih drugih tenisera, i srpskih i inostranih. Sa ovih terena, Đoković je krenuo u bezbroj juriša na najveće trofeje.

Malo ko sada zna tačne razloge za ovakvu odluku najboljeg svetskog tenisera, ali će detalji biti objavljeni veoma brzo kada bude izdato zvanično saopštenje.

Više je mogućnosti koje bi mogle da stoje iza ovakve odluke. Jedna od njih bih mogla da se nađe u rečima Siniše Malog, ministra za finansije i potpredsednika Vlade Republike Srbije, koji je u nedavnom intervjuu za „Sportski žurnal“ rekao da je čuo „da će Novak Đoković pored Nacionalnog fudbalskog stadiona graditi veliki trening centar za tenis.“

Moguće je da je Novak već isplanirao selidbu na novu lokaciju, pa zato želi da vrati svoj centar gradu.

S druge strane, možda je i povređen nedavnim negativnim komentarima zbog planiranog proširenja Centra. Da podsetimo, prošle godine je objavljeno da je u planu podizanje dvorane za pet terena, hotela za pulene Akademije, proširenje centra za nekoliko terena uzvodno.

ĐOKOVIĆ SAZNAO NAREDNOG RIVALA: Sa druge strane mreže mlada nada tenisa!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter