Izvor: ALO
10.04.2024 u 08:35
0

NOVAK ODGOVORIO NA PROVOKACIJE ITALIJANA: Ne plašim se nikoga i ničeg!

Nole je preskočio Sajfulina, sledeći rival je Lorenco Muzeti. Sve to iskoristili su novinari iz Italije. Pitali su Đokovića da li se posle poraza od Sinera plaši što će igrati baš protiv Italijana.

Zbog toga je Novak dobio pitanje koje se baš i ne može tek tako postaviti Đokoviću, najboljem teniseru ikada – „da li se plaši Italijana“. Njegov odgovor je bio kratak i jasan.

 

„Ne plašim se ničega i nikoga“, nakon čega je dodao:

„Ali se zaista nadam da ću ponovo imati priliku da igram sa njim, da dobijem još jedan meč ovde.“

Pričao je i o sjajnom početku turnira, pošto je protiv Rusa izgledao fantastično.

„To je sjajan početak. Hajde da ne preteramo i da ne polažemo prevelike nade. To je samo jedan meč, ali kako sam se osećao, zaista sam zadovoljan. Tek je početak turnira. To je jedan meč. Nadam se da ću sutra raditi na održavanju tog ritma i fokusa, očigledno je da ću pokušati da igram dobro kao i danas.”

Pričao je i o saradnji sa Nenadom Zimonjićem.

„Mislim da se dve, tri nedelje treninga koje sam imao isplatile. Imao sam dobar trening blok sa Nenadom Zimonjićem i sa timom. Uložili smo mnogo sati u razmišljanje o igri, pokretima i stvarima koje mi nisu baš išle na ruku na prvih nekoliko turnira ove godine koje sam igrao“, dodao je Đoković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter