Izvor: Arenasport.com
01.05.2023 u 17:30
0

NOVAK ZAPOČEO 385. nedelju na čelu ATP liste: I posle Madrida će biti na čelu

Praksa ATP-a je da se u toku Grend slemova i Mastersa koji se igraju 14 dana ne objavljuje rang lista najboljih tenisera tokom trajanja turnira nego se čeka njihov završetak, pa je tako srpski teniser Novak Đoković i ovog ponedeljka na čelu ove liste.

U pitanju je 385. sedmica koju Nole započinje kao najbolji na svetu, a na toj poziciji će ostati i nakon što se završi turnir u Madridu, na kojem on ne učestvuje zbog povrede lakta.

Kolika će razlika između njega i drugoplasiranog Karlosa Alkaraza biti narednog ponedeljka zavisiće od učinka mladog Španca u glavnom gradu svoje domovine.

U slučaju trijumfa on bi se približio Đokoviću na svega pet bodova zaostatka, a u slučaju neuspeha bi ona bila još veća.

To znači da će Novak imati najbolju startnu poziciju pred start turnira u Rimu, kao i drugog Grend slema u sezoni Rolan Garosa, na kojima će imati priliku da uveća svoju prednost.

KECMANOVIĆ ZAVRŠIO SA MADRIDOM: Srbin izgubio od Čileanca posle velike borbe
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter