Izvor: Informer.rs
31.05.2023 u 15:17
1

NOVI NAPAD NA NOVAKA ZBOG KOSOVA! Francuzi srama nemaju

Ministarka sporta Francuske Ameli Udea-Kastera na sraman način prokomentarisala je poruku Novaka Đokovića!

Srpski teniser je nakon meča prvog kola u ponedeljak na Rolan Garosu napisao „Kosovo je srce Srbije, stop nasilju“ i tako pružio podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji.

Francuska teniska federacija saopštila je da neće kazniti Novaka zbog poruke, ali se sada oglasila ministarka sporta Francuske i rekla da takva poruka nije poželjna (?!).

– Takva poruka nije prikladna. Sportisti su slobodni da izraze poruku o odbrani ljudskih prava i poruke koje okupljaju narode oko univerzalnih vrednosti. Ali u ovom slučaju poruka je politička. Ne bi trebalo da se meša, posebno u sadašnjim okolnostima, i to ne bi trebalo da se ponovi – poručila je nekadašnja predsednika francuske teniske federacije.

SVET VIDEO NAJVEĆU SENZACIJU! Čudo neviđeno 172. teniser na planeti IZBACIO Medvedeva sa Rolan Garosa!
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NOVI NAPAD NA NOVAKA ZBOG KOSOVA! Francuzi srama nemaju”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter