Izvor: Blic
04.10.2021 u 08:47
0

OD DANAS Đokoviću počinje 341. NEDELJA NA TRONU

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ovog 4. oktobra započeo je svoju 341. nedelju u kojoj se nalazi na prvom mestu ATP liste, a poznato je i da se Novak trenutno odmara od brojnih napora iz sezone. 

PROČITAJTE JOŠ:  FBI prisutan na teniskom Mastersu u Indijan Velsu

Međutim, prethodne nedelje su mu mnogi već izračunali kada bi to mogao da ostane bez trona na ATP listi, a čini se da su bili u pravu pošto se polako „topi“ razlika između njega i Medvedeva.

Naravno da je Đoković svakodnevna tema svih mogućih statističara, naročito kada se uzme u obzir da je daleko najbolji igrač kada je reč o najviše nedelja provedenih na broju jedan (ove sedmice započeo 341. nedelju na prvom mestu).

PROČITAJTE JOŠ:  Šok ispovest tenisera koji je igrao finale US Opena i Vimbldona: Molio sam prijatelje da mi daju novac za hranu

Medvedev se ovoga puta još više približio. S obzirom na to da Novak neće igrati na Indijan Velsu, koji će početi upravo danas, za najboljeg na svetu neće biti novih bodova. Sa druge strane, Rus je sada na 10.575 bodova dok Novak ima 11.633. 

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter