Izvor: kurir
02.01.2024 u 16:10
0

SVI BRINU ZA NOLETA: Hoće li moći na teren? „Tražio sam pomoć sve vreme…“

Srbija je posle velike drame i preokreta uspela da savlada Češku na Junajted kupu i plasira se u četvrtfinale gde naš tim čeka domaćin, Australija.

Poen odluke četi Viktora Troickog doneo je miks dubl u sastavu Hamad Međedović i Olga Danilović, te može da raduje što je Srbija i bez Novaka Đokovića u meču odluke uspela do pobede.

Ono što ne može da raduje je Đokovićeva povreda zgloba i veliko je pitanje da li će Novak biti na terenu protiv Australije. Na konferenciji za medije posle pobede protiv Češke Đoković je imao samo reči hvale za Olgu i Hamada.

MUKE PRED AUSTRALIJAN OPEN! Novak rizikuje ozbiljnu povredu zbog Srbije, tražio je pomoć lekara i sve zabrinuo(FOTO)

– Veoma sam ponosan na svoje saigrače. Dosta sam se nervirao gledajući odlučujući meč sa klupe. Velike zasluge pripadaju Olgi i Hamadu, jer su pobedili češki dvojac koji nije imao šta da izgubi – počeo je priču Novak, a zatim sve zabrinuo kada je otkrio stanje njegove povrede:

– Nadam se da se situacija neće pogoršati. Osetio sam to na zagrevanju pre meča i tražio sam pomoć pre, tokom i posle meča. Nije mi prvi put da se suočavam sa nečim ovakvim u svojoj sportskoj karijeri. Znao sam da se snađem i da dobro završim meč. Verujem da mogu dobro da se oporavim i da budem spreman za naredni duel.

Zatim je Đoković u dahu nastavio:

– Naravno, situacija sa zglobom je malo zabrinjavajuća, ali uzbuđen sam što mogu da doprinesem da moja zemlja napreduje. Suočavanje sa domaćinom obezbediće sjajnu atmosferu na terenu i borićemo se do kraja – zaključio je on.

Srbija i Australija četvrtfinale Junajted kupa odigraće u sredu, 3. januara, a prvi bi na teren trebalo da izađu De Minor i Đoković oko 10 časova ujutru po srednjeevropskom vremenu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter