Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
02.01.2024 u 13:48
0

RAFA NA IVICI SUZA: „Nedostajalo mi je sve ovo“

Povratak na teren posle godinu dana pauze Rafael Nadal obeležio je pobedom na turniru u Brizbejnu i to protiv starog poznanika Dominika Tima.

Nije Austrijanac mogao protiv raspoloženog Španca (7:5, 6:1), koji je posle meča istakao da je vrlo zadovoljan učinjenim.

Rafa je dodao da je ovo za njega bio vrlo emotivan momenat posle jako teškog perioda.

– Danas je iskreno, veoma emotivan i vrlo bitan dan posle verovatno jedne od najtežih godina u mojoj teniskoj karijeri. Imao sam priliku da posle godinu dana igram pred neverovatnim navijačima. Moram da budem ponosan na način na koji sam odigrao danas. Držao sam dosta dobar nivo, to je nešto zbog čega smo ponosni. Ja, ceo moj tim i moja porodica, koji su svakog dana tokom prošle godine bili uz mene.

Govorio je i o samom meču, kao i tome što je trenutno na četvrtom mestu po broju pobeda u karijeri, ali je pre svega istakao podršku koju je dobio tokom oporavka od povrede.

RAFA SE VRATIO U VELIKO STILU: Pregazio Tima za osminu finala Brizbejna

– Imam sjajne ljude oko sebe, primam dnevno na hiljade poruka. Nedostajalo mi je sve ovo, nedostajalo mi je da budem zdrav i konkurentan na Turu. Tokom cele karijere imam sjajnu podršku ovde u Australij i ne mogu dovoljno da vam zahvalim na svemu ovome – rekao je Nadal.

U drugom kolu turnira Rafa će odmeriti snage sa Džejsonom Kublerom iz Australije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter