Izvor: Happy BSC Portal/Sportal.blic.rs
23.12.2023 u 18:53
0

TRAŽI FORMULU DA POBEDI NOLETA: „Hoću da ih preskočim“

Stefanos Cicipas je završio ovu godinu na šestom mestu na ATP listi, ali to nije zadovoljilo njegove apetite i u novu sezonu će ući sa još većim ciljevima.

Cicipas planira da pobednički pohod počne iz Australije, gde ga je u finalu 2023. godine zaustavio Novak Đoković.

– Trenutno imamo mnogo sjajnih igrača koji igraju odličan tenis. Ovo je verovatno najizazovniji period moje teniske karijere, cilj je da nađem načine kako da pobedim te momke, kako da ih preskočim na listi – rekao je.

Pričao je o prošlogodišnjem finalu.

– Možda to pokazuje naš stvaran potencijal, ali tražim da pobedim makar jednom. Nadam se da možemo da nađemo način za to i da tamo budemo u svojoj zoni – kazao je i prokomentarisao da mu odgovara da igra u Melburnu, gde ima podršku velikog broja svojih sunarodnika:

ŠALA RUBLJOVA ŠOKIRALA ČAK I MEDVEDEVA: „Ja sam pravi otac, on je kum“ (VIDEO)

– Australija je izuzetna zemlja koja ima mnogo toga lepog. Australiju uvek dovodim u vezu sa sjajnim navijačima jer tamo imam ogromnu podršku, mnogo je zabavno igrati u gradivima širom zemlje – zaključio je Cicipas.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter