Izvor: BSC HAPPY
10.07.2023 u 17:01
0

TEŠKA POBEDA ĐOKOVIĆA PROTIV HURKAČA: Novak u četvrtfinalu Vimbldona

Novak Đoković nastavlja borbu za četvrtfinale Vimbldona protiv Huberta Hurkača. Srpskom teniseru nedostaje još samo jedan set do pobede nad Poljakom, a dešavanja sa ovog meča možete pratiti uživo na BSC HAPPY

Đoković – Hurkač 2:1 (7:6, 7:6, 5:7, 6:4)

6:4 – Rutinski poslednji set.

5:4 – Kao da je čuvao Đoković energiju u ovom gemu za svoj servis. Imaće priliku srpski teniser da isti odbrani i dođe do trijumfa na ovom meču!

4:3 – EVO GA, BREJK! Prvi put je oduzeo servis Đoković Hurkaču, i to u možda najbitnijem trenutku u ovom duelu! Sada je sve lakše za Srbina, koji će imati priliku da svojim servisom dođe na korak do trijumfa.

3:3 – Sa druge strane, Novak deluje sve sigurnije na svom servisu! Lak gem za našeg tenisera, koji ponovo lopticu prebacuje u dvorište Hurkača.

2:3 – Sve nervozniji Hurkač i na svom servisu, ali ga to ne sprečava da ih brani. Po drugi put je Đoković imao šansu da pripreti Poljaku i dođe do eventualnog brejka, ali se to ponovo nije dogodilo.

2:2 – Ponovo gledamo ono što smo imali prilike tokom većeg dela meča – sigurni servisi na obe strane. Novak ponovo siguran na svom. Brejk deluje jako daleko, ali tako je bilo i u finišu trećeg seta…

1:1 – Ovo je potrebno Novaku! Nakon bolnog brejka u trećem setu Đoković nije dozvolio Hurkaču da dođe još jednog, te ga je sa nulom „počistio“ u drugom gemu četvrtog seta.

Četvrti set

5:7 – Jezivo sigurno deluje Hurkač! Bez osvojenog poena Đoković drugi gem zaredom, Novak će servirati za ostanak u setu i novi, treći taj-brejk u ovom duelu.

5:5 – Nastavlja se istinska borba titana! Nijedan brejk nismo videli na ovom meču, a tom tradicijom nastavlja se i dalje. Izuzetno sigurni na servisu i jedan i drugi teniser, ovo se retko viđa na teniskim terenima.

4:5 – Hurkač je ponovo miran! Poljak izvanredno servira na ovom meču, a ovaj put je gem osvojio bez izgubljenog poena. Čini se da obojica tenisera štede energiju za svoje servise, te da je novi taj-brejk na pomolu.

3:3 – Svako na svoj servis je veoma dobar. Preslikano će izgledati ovaj meč, kao i juče. Novak ne da svoj, Hurkač još manje svoj servis. Novak je na svoj servis asom završio posao, a ovo je bio 51. servis gem u kojem protivnik nije imao brejk loptu. Strašan podatak.

2:3 – Svako na svoj servis je veoma dobar. Preslikano će izgledati ovaj meč, kao i juče. Novak ne da svoj, Hurkač još manje svoj servis.

1:2 – Hurkač nastavlja sa poenima na svoj servis. Vrlo dobro je počeo meč, nema šta. Siguran je u sebe Poljak, a nekako sve izgleda da će naslediti onaj meč od juče. Tačnije, da ćemo ponovo gledati taj-brejk. To naravno Novak ne želi, pre svega što ga već sutra očekuje boj protiv Rubljova. Ako se danas ne dogodi čudo.

1:1 – Imao je problema Novak, prva dva servisa mu je uzeo Hurkač. Đoković nije tako sigurno počeo meč kao njegov protivnik, ali je pokazao da ipak neće tako lako dozvoliti da Poljak dođe do brejka. Srećom po njega, brzo se vratio.

0:1 – Hurkač je sigurno počeo meč. Iako je Đoković dobro odgovorio na uvodna dva savršena servisa, ipak je njegov rival ostao na formi od juče i tako nastavio ono što je Novaku bila noćna mora.

Počeo je treći set!

Da ne zaboravimo, srpski teniser je stigao do 13. uzastopno dobijenih taj-brejkova na grend slem turnirima. Đoković je prestigao legendarnog američkog tenisera Pita Samprasa, koji je 1994. godine imao 12 dobijenih taj-brejkova u nizu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter