Izvor: Tanjug
06.02.2023 u 17:47
0

Trener fudbalera Barselone poručuje: „Bez obzira na našu prednost, Real je favorit za osvajanje La Lige!“

Trener fudbalera Barselone Ćavi Ernandez izjavio je da je Real Madrid favorit za osvajanje La Lige, dok je katalonski klub samo kandidat za šampionski trofej, prenose lokalni mediji.

Barselona je prva na tabeli španskog prvenstva sa 53 boda, dok je Real drugi sa 45.

Barselona je sinoć pobedila Sevilju 3:0 u 20. kolu španskog prvenstva, dok je Real poražen od Majorke (0:1).

„Na čelu smo tabele sa osam bodova prednosti u odnosu na Real. To je dobra prednost, ali prvenstvo nije rešeno. Ima da se igra još utakmica. Real može da pobedi sve, a i gostuje nama na ‘Nou Kampu'“, rekao je Ćavi.

NAKON DUGE ISTRAGE Premijer liga optužila Mančester siti za kršenje pravila finansijskog fer-pleja!

Trener Barselone je potom reagovao na konstataciju jednog španskog novinara, koji je rekao da je Real Madrid igrački mrtav.

La Liga nije završena. Real je mrtav? Oni su toliko puta dokazali da su sposobni da izvedu velike preokrete. To sam iskusio kao igrač i ne bih to hteo sada da iskusim kao trener. Bez obzira na našu prednost, Real je favorit za osvajanje La Lige. Real je aktuelni šampion Španije i Evrope, a mi smo samo kandidati za titulu“, zaključio je Ćavi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter