Izvor: Kurir.rs
24.01.2024 u 12:49
0

TUGA U KRALJEVU! Preminuo bivši reprezentativac Srbije

Bivši reprezentativac Srbije u američkom fudbalu i nekadašnji igrač Kraljevo Rojal Kraunsa, Miloš Erac, preminuo je nakon duže bolesti.

Miloš je bio jedan od pionira američkog fudbala u svom rodnom Kraljevu.

Kraljevo Rojal Kraunsi oprostili su se od legende kluba emotivnom porukom na društvenim mrežama.

„Sa tugom u srcu KAF Kraljevo Rojal Krauns obaveštava da je nakon duže bolesti preminuo Miloš Erac, igrač Kraljevo Rojal Kraunsa i reprezentacije Srbije, jedan od najboljih američkih fudbalera na poziciji defanzivnog linijaša. Miloš Erac je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Neka ti Šomi, Gospod Bog podari Rajsko naselje, sigurno od tebe oduvek zasluženo. Tvoje Kraljevske Krune“, navodi se u objavi.

Od bivšeg reprezentativca i jednog od utemiljivača ovog sporta u Srbiji oprostila se i Srpska asocijacija američkog fudbala (SAAF).

„Miloš Erac, nekadašnji igrač KAF Kraljevo Rojanl Krauns i reprezentacije Srbije preminuo je nakon duže bolesti. Miloš je bio pionir američkog fudbala, koji je pre dvadeset godina sa svojim Kraljevskim Krunama ustanovio ovaj sport u Kraljevu. Ostaće upamćen u Kraljevu i Srbiji kao gromada od čoveka, mekog i velikog srca i širokog osmeha, dobričina van terena i brz i snažan oklopnik na terenu. Srpska asocijacija američkog fudbala ovom prilikom izjavljuje duboko saučešće porodici Miloša Erca, njegovim prijateljima i klubu američkog fudbala Kraljevo Rojal Krauns“, navodi se u saopštenju SAAF-a.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter