Izvor: Novosti online
20.03.2024 u 11:13
0

TUŽAN PRIZOR, SABALENKA UTEHU NALAZI U TENISU: Teniserka prvi put u javnosti nakon tragedije (VIDEO)

Druga teniserka sveta, Arina Sabalenka, doživela je veliki gubitak na dan početka mastersa u Majamiju, njen dečko čuveni beloruski hokejaš, Konstantin Koljcov (42) se ubio, ali ona se odlučila za neobičan potez.

Beloruska teniserka, Sabalenka se nije oglašavala nakon smrti partnera, ali je odlučila da utehu nađe u svom poslu. Vredno trenira na terenu, uoči turnira koji je čeka. U skroz crnoj opremi, trenirala je sa svojim timom.

Možda je to jedini način da se nosi sa tragedijom koja je zadesila, da se fokusira na igru. Podsetimo se, Arina je pre pet godina izgubila oca, ali ova tragedija je novi težak  udarac za nju.

Bonus video Marijana Veljović dobila priznanje nakon finala Dejvis kupa u Malagi

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter