Izvor: mondo
09.03.2024 u 22:54
0

U ZLATANOVOJ KUĆI OKAČENA SAMO JEDNA SLIKA: Da sinovi znaju odakle HRANA na stolu! Supruga Helena NEĆE dobiti novu šansu

U životnoj ispovesti u intervjuu Pirsu Morganu, Zlatan je otkrio sve detalje početka zabavljanja sa suprugom Helenom Ibrahimović.

Večni Zlatan Ibrahimović (42) završio je ove godine veliku fudbalsku karijeru, a svoj 42. rođendan ove jeseni dočekuje u trening-centru Milana, čuvenom „Milanelu“. Igrao je fudbal od svoje osme godine i u narednih 30 „i kusur“ godina ispisao istoriju tog sporta, postavši jedan od najboljih koji su ga igrali. Ponikao je u Malmeu, u Švedskoj, gde se rodio i gde je početkom veka upoznao svoju suprugu Helenu Ibrahimović, kad je još bio biser Ajaksa.

MILOJEVIĆ BESAN POSLE VEČITOG DERBIJA: Dokle više priča o NAMEŠTENOJ tituli?

U životnoj ispovesti u intervjuu Pirsu Morganu, Zlatan je otkrio sve detalje njihovog početka zabavljanja. Ona je diplomirala ekonomiju, 11 godina je starija od njega, bila je uspešna TV prezenterka, bogata i pre nego što ga je znala i sreli su se na železničkoj stanici u Malmeu. On je imao 20 godina i nije je impresionirao prvi put kad su se videli.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter