Izvor: BSC HAPPY/TELEGRAF
30.01.2024 u 05:45
0

UČVRSTIO MESTO NA VEČNOJ LISTI: Jokić uništio Milvoki brutalanim tripl-dablom! (VIDEO)

Nikola Jokić je ostvario svoj 119. tripl-dabl u karijeri, pošto je u meču protiv Milvoki Baksa postigao 25 poena, 16 skokova i 12 asistencija, čime je pomogao svom Denveru da dođe do pobede od 113:107.

Bio je to duel superstarova, na jednoj strani Jokića i Mareja, na drugoj Adetokumba i Lilarda, a dvojac aktuelnog šampiona je na kraju slavio.

I Jokić i Marej su bili odlično raspoloženi i kada je takva situacija, retko koja ekipa ima šanse protiv Denvera u Koloradu.

Marej je poenterski bio najraspoloženiji i postigao je 34 poena uz 5 asistencija, a pogodio je neke izuzetno važne šuteve u poslednjoj četrtini kada se Milvoki ozbiljno približio.

Jokića čak šut nije ni služio najbolje tokom utakmice, jer je šutirao ispod 50 odsto iz igre, a posebno ga nije išao šut za tri poena. Ali, kada je bilo najbitnije u poslednjoj deonici, tada je pogađao ili je sjajnim asistencijama pronalazio saigrače do lakih poena.

NAMERNO „POBEGAO“ OD JOKIĆA? NBA liga pokreće istragu zbog Embida

Jokiću je ovo bio 119. tripl-dabl u karijeri, čime je uvrstio 4. mesto na večnoj listi NBA lige i pobegao Lebronu Džejmsu koji je na petoj poziciji za devet mesta, a sve više se približava Medžiku Džonsonu, koji je na 3. mestu sa 138 tripl dablova.

Denver je ovom pobedom došao do skora 32:15  i nalazi se na deobi drugog mesta sa Oklahomom na Zapadu, dok je ispred samo Minesota sa pobedom više. Milvoki je sada na skoru 32:14 i to je dovoljno za drugo mesto na istočnoj konverenciji.

Denveru sada sledi gostovanje Oklahomi u četvrtak od 02 ujutru, dok Milvoki istog dana u 04.00 gostuje Portlandu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter