Izvor: BSC HAPPY/SPORTAL
30.01.2024 u 03:48
0

NAMERNO „POBEGAO“ OD JOKIĆA? NBA liga pokreće istragu zbog Embida

Dosta prašine podiglo se oko prve zvezde Filadelfije, Džoela Embida, koji je i petu godinu zaredom izostao iz sastava za meč Sventisiksersa u Denveru.

Na konferenciji nakog utakmice, koju su Nikola Jokić i drugovi dobili rezultatom 111:105, trener Nagetsa Majk Meloun istakao je da očekuje od NBA lige da istraži zbog čega prošlosezonski MVP nije bio na terenu u „Bol Areni“.

Kao razlog propuštanja utakmice Embid je naveo povredu kolena, mada je šira košarkaška javnost ubeđena da Kamerunac namerno preskače okršaje sa Jokićem u gostima.

NAJNOVIJI DETALJI SAHRANE DEJANA MILOJEVIĆA: Datum pomeren, evo kada telo tragično preminulog košarkaša stiže u Srbiju

Reči Melouna očigledno su doprele do čelnika lige NBA lige, koji su odlučili da reaguju po tom pitanju i provere istinitost Embidovih tvrdnji.

Kako prenosi „Sportando“, pozivajući se na poznatog novinara Šemsa Čaraniju, sprovešće se istraga da li je Embidov izostanak opravdan i u skaldu sa pravilima prema kojim ekipe ne mogu bez naročitog razloga da odmaraju igrače.

Centar Filadelfije se pojavio u dvorani Denvera, gde je izviždan od strane gledalaca, ali je utakmicu posmatrao u civilu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter