Izvor: Kurir.rs
09.10.2023 u 09:23
0

UEFA ZBOG RATA ODLOŽILA SVE UTAKMICE U IZRAELU: Pod znakom pitanja i meč u Prištini!

Zbog trenutne situacije u Izraelu UEFA je odlučila da odloži sve utakmice koje su bile zakazane u ovoj zemlji u narednih nekoliko nedelja.

Među utakmicama koje su odložene je i meč između Izraela i Švajcarske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, koja je trebalo da se odigra 12. oktobra u Tel Avivu.

Otkazane su i utakmice kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U-21 selekcije Izraela, kao i mini turnir kvalifikacija za EP U-17, koji je trebalo da se održi od 11. do 17. oktobra.

SADA ZVANIČNO: Evroliga odložila duel Armanija i Makabija

UEFA će uskoro doneti odluku da li će se u prvobitnom terminu odigrat i meč između tzv. Kosova i Izraela u Prištini.

Podsetimo, u Izraelu je više od hiljadu ljudi izgubilo je život u stravičnim napadima Hamasa. U državi je proglašeno ratno stanje i do daljnjeg su otakzani svi sportski događaji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter