Izvor: Alo
23.03.2024 u 11:18
0

UZ NAŠU BRAĆU, RAME UZ RAME, I U DOBRU I U ZLU: VAŽNO SAOPŠTENJE DELIJA pred meč ZENIT-ZVEZDA

Strašna tragedija je pogodila Moskvu i Rusiju, cela planeta je šokirana jezivim masakrom koji se dogodio, otkazan je i meč Rusije i Paragvaja, a iz Srbije stižu brojne poruke podrške

Jedna od njih biće poslata i sa najvećeg stadiona na našim prostorima, na utakmici Zvezde i Zenita na Marakani koja počinje u subotu od 19 sati. Zbog ovog duela oglasili su se i navijači i poslali jaku poruku.

– Molimo sve navijače Zvezde, koji će doći na severnu tribinu, da budu bar pola sata pred početak meča na tribini kako bi se dogovorili za koreografiju koja se sprema. U ovom trenutku kada je našoj braći teško, treba da vide pun stadion i svu moguću podršku koju možemo da im pružimo! Jedini način na koji sada to možemo da izvedemo je da napunimo stadion do poslednjeg mesta – saopštenje navijača Zvezde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FK Crvena zvezda (@crvenazvezdafk)

Takođe, Crvena zvezda je poslala dopis medijima da će se utakmica odigrati, kao znak podrške, nakon strašne tragedije koja je pogodila ruski narod.

– Utakmica će biti odigrana i pored strašne tragedije koja je pogodila Moskvu. Naravno, pre početka meča biće minut ćutanja u čast preminulih. Sutra želimo da pokažemo ruskom narodu koliko smo uz njih – stoji u saopštenju FK Crvena zvezda.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter