Izvor: BSC HAPPY
20.11.2023 u 08:48
0

ZASLUŽENO: Kula Beograd zasijala u čast Novaka Đokovića (VIDEO)

Srpski teniser probio je magičnu cifru od čak 400 nedelja provedenih na vrhu liste najboljih igrača sveta

Kula Beograd, najviša zgrada u Srbiji i regionu, ponovo je zasijala u čast Novaka Đokovića.

Srpski teniser je osvajanjem još jednog Završnog turnira sezone ponovo ispisao najneverovatnije stranice istorije „belog sporta“.

JUBILARNA 400. NEDELJA VLADAVINE: Mnogi su bili na vrhu liste, ali niko dugo kao NOVAK ĐOKOVIĆ (FOTO)

“Ubedljivim trijumfom nad Janikom Sinerom u finalu poslednjeg ATP turnira u sezoni, Srbin je na savršen način zaokružio nedelju koja će zasigurno ući u sve teniske almanahe. Besprekornom igrom, koja je često ličila na čistu tenisku poeziju, naš Nole je osvojio rekordni sedmi Završni masters, koliko nema niko drugi otkako se žuta loptica prebacuje preko mreže, dok je na samom početku turnira uspeo da po osmi put u karijeri osigura prvo mesto na ATP listi na kraju godine“, naveli su iz Belgrade Waterfront-a.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kula Beograd (@kula_belgrade)

Novak je ujedno i probio magičnu cifru od čak 400 nedelja provedenih na vrhu muškog tenisa, što je uspeh za koji se verovalo da ga je nemoguće ostvariti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter