Izvor: Kurir.rs
20.09.2023 u 20:05
0

NA TVITERU OBJAVLJENO DA JE DONALD TRAMP MRTAV: Otkriveno šta se desilo

Tviter nalog Donalda Trampa Mlađeg bio je hakovan oko pola sata, tokom kojih je objavljeno više interesantnih tvitova.

Tviter nalog Donalda Trampa Mlađeg hakovan je u sredu ujutru i preplavljen nizom neobičnih i zbunjujućih objava. Prvi u nizu hakovanih postova na platformi X, ranije poznatoj kao Tviter, glasio je: „Žao mi je što moram da saopštim da je moj otac Donald Tramp preminuo. Ja ću se kandidovati za predsednika 2024. godine“.

U drugom postu je navedeno da će se „Severna Koreja uskoro pušiti“, a u trećem je na meti bio izvršni direktor X Elon Mask.

Nekoliko drugih postova uključivalo je psovke, navodi „Daily Mail“.

Printscreen

Dugogodišnji portparol najstarijeg sina bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa, Endrju Surabijan, primetio je da su postovi rezultat hakovanja.

Manje od pola sata nakon što su postovi počeli, izgledalo je da je Tramp Mlađi povratio kontrolu nad svojim nalogom brisanjem tih postova.

Njegov brat i Trampov srednji sin Erik našalio se u svom postu na X-u: „Ne želim da Donald Džej Tramp Mlađi vrati svoj nalog – ovo je previše zabavno.“

„Koja je bila lozinka Donalda Trampa mlađeg? Don2024?“, nastavio je mlađi brat da zadirkuje starijeg.

Haker je pisao na nalogu Trampa Mla]eg pre nego što je isti povraćen da ima „neke zanimljive poruke sa Džefrijem Epštajnom…“

U jednom postu se navodi da „moj tata poseduje tvoju propalicu Ilona Maska.“

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter