Izvor: Tanjug
16.07.2023 u 22:03
1

„AKO BUDEM PREDSEDNIK REĆI ĆU ‘DOSTA’ ZELENSKOM“: TRAMP obećava mir za 24 časa

Bivši predsednik SAD Donald Tramp, govoreći o tome kako će okončati sukob u Ukrajini ako bude izabran za šefa države, rekao je da namerava da kaže "dosta" Volodimiru Zelenskom.

– Rekao bih Zelenskom: „Dosta, morate da se dogovorite“, rekao je on u intervjuu za Foks njuz.

Tramp je istakao da je imao „veoma dobre odnose“ i sa Zelenskim i sa predsednikom Rusije Vladimirom Putinom i da bi mogao da okonča sukob u roku od jednog dana.

POGLEDAJTE JEZIVU „POSETU“ KRSTAREĆE RAKETE KH-38: SRAVNJEN SA ZEMLJOM UKRAJINSKI KONTROLNI CENTAR (VIDEO)

Bivši američki predsednik je dodao da će Putina upozoriti i na spremnost SAD da Ukrajini pruže još veću pomoć ukoliko Moskva ne bude spremna da završi specijalnu vojnu operaciju. Moskva je više puta nagovestila da je spremna za pregovore, ali je Kijev uveo zabranu na njih na zakonodavnom nivou, prenela je agencija RIA Novosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„AKO BUDEM PREDSEDNIK REĆI ĆU ‘DOSTA’ ZELENSKOM“: TRAMP obećava mir za 24 časa”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter